Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. június 25., hétfő

Én igazán élveztem a hétvégét / I really enjoed my weekend

Itt van egy kis ízelítő az én hétvégémből ! / Here is a little taste of my weekend
Joe Murányi emlékkoncert ! / Joe Murányi memorial concert!






Fantasztikus élmény volt! / It was a fantastic experience !
 

6 megjegyzés:

  1. Fantasztikus elmeny lehetett. Koncert ugy a legjobb amikor nincs jegyed es csak egy fan logva elvezed az eloadast :))

    VálaszTörlés
  2. Biztos nagyon jó volt !!!!!
    Örülök hogy kikapcsolódtál !!!!!

    VálaszTörlés
  3. Jó programot választottál hétvégén :) Szép élménnyel gazdagodtál!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon remélem, hogy igazi feltöltődős..pihenős....szórakozós hétvégéd volt.....most már jöhetnek a gyöngyök...

    VálaszTörlés
  5. Hát Évi ez nagyon jó lehetett! Kellenek ezek a feltöltős napok, nagyon fontosak! Remélem hamarosan mi is tudunk egy csöppet lazítani, bár nem nagyon látom még hogy mikor! :-( Pedig nagyon vágyom már rá! Jó zene és egy pohár finom bor....ez kellene! :-)

    VálaszTörlés
  6. Igeeen! Szuper hétvége volt!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...