Magamról / About myself

Saját fotó
Üdvözöllek! Kovács Éva fotográfus vagyok. A legnagyobb hobbim a fotózás egyben a munkám is, de mellette mindig sok kreatív hobbim volt, többek között a varrás, a gyurmázás, a kötés, és a drótozás. Most a gyöngyök vannak soron, amelyekkel a fotós kreativitásomból is ízelítőt kaphatsz, ha végig nézed a blogra feltett képeimet.Köszönöm Domján Diának hogy megtanította a gyöngyözés fortélyait. Megtalálsz az aranyeva.100@gmail.com címen. ........................................................................................................................ Hi, I am Eva Kovács a photograph. This is not only my hobby, but my daily work as well. I had always lots of creative hobbies such as sewing, knitting, making small ceramic figures..etc. Now I am engaged with beads…Please see some photos in my blog. I thank to Dia Domján, my teacher for introducing me into the „know-how” of this art. You can find me at the mail address: aranyeva.100@gmail.com

2012. február 21., kedd

PIF játék nálam!!!!!!

Már régebben OILVE gyöngy -nél jelentkeztem a játékára,most én adom tovább aki szeretne tőlem ékszert!!Természetesen vannak szabályok !!

1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik. (Csak ebben az esetben jár az ajándék tőlem!) 
 

9 megjegyzés:

  1. Na most talán sikerül !!!!
    Szeretnék játszani nálad !!!!

    VálaszTörlés
  2. Remélem most sikerül. Én is szeretnék jelentkezni.

    VálaszTörlés
  3. Én sem szeretnék lemaradni! :)

    VálaszTörlés
  4. Akkor ez gyorsan összejött,szeretném ha mindenki megírná a pontos postai címét az aranyeva.100@gmail.com-ra!!
    Lányok KÖSZÖNÖM!!!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Éva a lehetőséget és nagyon örülök hogy végre sikerült !!!!
    Küldöm a címet !

    VálaszTörlés
  6. English please!!! I don't understand anything... please translate... kisses

    VálaszTörlés
  7. Az elsö három lány biztosan csalt!
    Megelöztek ...
    Na jó nem baj, majd vigasztalódom amikor meglátogatlak :)

    VálaszTörlés
  8. Nem er a nevem :((( En gyanutlanul dolgozom es erre tessek jol lemaradtam mint a borravalo.
    visszakullogok dolgozni :)

    VálaszTörlés
  9. Minden bizonnyal nincs korlát, ki hány PIF-ben vehet részt, de ez azért érdekes: http://www.blogger.com/comment.g?blogID=3488710784119387399&postID=5769465470545135544&isPopup=true

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...